Teknoloji

Türkiye’nin En Ucuz Şehir Arabası Hyundai i10’un Yeni Modeli Ülkemizde Satışta!

Ülkemizde ve Avrupa’da önemli satış rakamlarına ulaşan Hyundai i10 otomobilin yenilenen modeli nihayet ülkemize geldi. Eski kasasıyla Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili ünvanını taşıyan araç, makyajlı yeni versiyonunun fiyatıyla da mevcut tahtından indi. Detaylar haberde.

Hyundai, güçlü özelliklerine kıyasla bütçe fiyatı sayesinde çok tercih edilen i10 modelini yeniledi.

Yeni makyajlı şasisini Türkiye’de satışa çıkaran marka, daha önce lansmanını yaptığı 2019 model Hyundai i10 ile ülkemizdeki en ucuz şehir otomobilini üretiyordu.

Tasarım tarafında bazı değişiklikler içeren 2023 model i10, değerli yeni sürüş teknolojileriyle de geliyor.

Yeni otomobil, canlı renk tonları ile ön plana çıkan bir tasarımı barındırırken, genellikle üst segment araçlarda gördüğümüz bazı sürüş teknolojilerini de destekliyor.

Daha canlı renk paletleri ve çağdaş bir tasarımla karşımıza çıkan yeni model, şehir içi araçlarda sportif bir görünüm tercih edenler için birebir.

Eski modellere göre çok daha keskin ve kompakt bir yapı ile gelen i10 2023, “Lumen Grey” ve “Meta Blue” olmak üzere iki yeni renk seçeneği ile satışta. Otomobil, kısmen alçak tavanı nedeniyle uzun dingil mesafesi sayesinde rakiplerinden daha çarpıcı bir tasarıma sahip.

Konforlu ve güvenli sürüş teknolojilerinde yenilikleri bünyesinde barındıran aracımıza tasarımının yanı sıra üst sınıf otomobillerde birden fazla karşılaştığımız değerli otonom sürüş eklentileri de eklenmiştir.

Yenilenen Hyundai i10, sürüş sistemlerinde de faydalı değişiklikler taşıyor. Birincisi, önden gelen tehlikelere karşı kullanılan çarpışma önleme sistemi artık bisiklet gibi hareketli araçları da algılayabiliyor. Ayrıca yolcu sonrası uyarı sistemi ve şerit takip sistemi gibi değerli özellikler de yeni otomobilde desteklenen teknolojilerin arasında yer alıyor.

Hyundai i10, yeni iç mekan özellikleriyle de fark yaratıyor. Cep dostu araç, eski modelde bulunmayan yeni bir dijital panele ve güçlü aydınlatma sistemine ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’de üretilen 2023 model i10 ile eski versiyonları arasında büyük fiyat artışı var. Yenilenen aracın başlangıç ​​paketinin güncel satış fiyatı 615 bin TL.

Yenilenen i10’un 4 farklı modeliyle birlikte ortaya çıkan fiyat tablosu ise şu şekilde:

  • 1.0 MPI 67 PS / Yakıt ve Manuel Atlama modeli: 615.000 TL

  • 1.0 MPI 67 PS / Yakıt ve AMT Jump modeli: 650.000 TL

  • 1.2 MPI 84 PS / Yakıt ve AMT Tarzı modeli: 670.000 TL

  • 1.2 MPI 84 PS / Yakıt ve AMT Seçimi modeli: 720.000 TL

Peki yeni i10 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce sıfır otomobilin fiyatı özelliklerine göre uygun mu? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu